🎭 Är du redo för en kväll fylld av skratt och förvecklingar?

Det går även att köpa biljett i kassan på plats till, men utan förköpsrabatt

Bergateatern presenterar stolt “Fullsatt i Jökboet”, en unik komedi som tar dig på en berg-och-dalbana av känslor och skratt. Följ med oss när vi utforskar en värld av hemliga affärer, förväxlingar och en oförutsägbar inbrottstjuv som stjäl showen.

I ”Full fart i Jökboet” vävs en sprudlande historia där ”ärlige” Harry finner sig själv förberedande för en romantisk kväll med sin älskarinna, ovetandes om att han snart ska bli huvudpersonen i en komisk följd av oväntade händelser. Just som Harry tror att kvällen ska bli allt annat än vanlig, tar dramat en ny vändning när hans frus väninna Elvira dyker upp för sin egen hemliga rendezvous, också den under Harry och hans fru Juliettes tak.

Men det är bara början. Plötsligt står Juliette i vardagsrummet, fast hon borde ha varit i stugan. Och snart nog blir det tydligt att de inte är de enda oväntade gästerna. En efter en ”råkar” ytterligare personer trilla in, vart och ett tilläggande sitt eget lager av komplikationer och förväxlingar till det redan tjocka intrigsoppa.

Föreställ dig en värld där dörrar ständigt öppnas och stängs, där skrattet aldrig är långt borta, och där varje ny karaktär som kliver in genom dörren skapar nya vågor av humoristisk förvirring. ”Full fart i Jökboet” är en föreställning som lovar att bli en oemotståndlig karusell av skratt, missförstånd och romantiska knutar som måste lösas. Missa inte chansen att dyka in i denna farsens virvelvind, där det enda som är säkert är en oförglömlig kväll fylld med skratt.

Kicki & Harry

Lugnet för stormen…

Foto: Michael Sonesson

Nils & Juliette

Lugnet för stormen…

Foto: Michael Sonesson

Ragnar & Rut

En bild säger mer än 1000 ord…

Foto: Michael Sonesson

Stig & Bettan

Stig & Bettan

Om jag bara inte berättat…

Foto: Michael Sonesson

Bertil & Elvira

Min kära skatt… vad sa han?

Foto: Michael Sonesson

MER OM FÖRESTÄLLNINGEN

Regissör: Eva Thomasson
Producent: Niklas Lundin
Kassör: Michael Sonesson
Scenbygge: Tommy Nihlén
Kläder: Laila Thunman
Rekvisita: Angelica Fagerhov
Program: Michael Nilsson
Ljudtekniker: Magnus Lundh
Mia Göthberg
Marknadsföring: Niklas Lundin m.fl
Fikaansvarigförsäljning: Gunilla Wiksell m.fl.
Biljettkassa / Programförsäljning: Birgitta Lundquist m.fl.
Affisch: Niklas Lundin
Foto: Michael Sonesson
Olav Holten
Sufflör: Laila Thunman
Scenografi: Eva Thomasson