FOLKETS HUS i Helsingborg

FOLKETS HUS I HELSINGBORG

I är välkomnar vi er till Folkets Hus i Helsingborg beläget på Södergatan 65– en imponerande byggnad vid Gustav Adolfs torg på söder. Uppfört mellan 1905 och 1906 av arkitekt Harald Berglin, strålar denna magnifika plats av historia och underhållning.

Denna anmärkningsvärda byggnad har varit med om många spännande ögonblick. A-salen, en gång Helsingborgs största möteslokal, har varit värd för en mängd nöjes- och kulturella evenemang. Det har även funnits en teater-variété, där framstående artister som Edvard Persson har roat publiken.

Kom och upplev Folkets Hus i Helsingborg – en plats som bjuder på spänning och underhållning. Här kan du njuta av teaterföreställningar och kulturella evenemang som tar dig med på en oförglömlig resa.

Har kan man fascineras av den unika arkitekturen och den rika historien som genomsyrar denna fantastiska scen för gemenskap och glädje

Bli Medlem

Här kommer vi att beskriva hur lätt det är att bli medlem… i alla fall snart så kommer det att vara väldigt lätt…

Repetitionslokal

Välkomna till vår lokal i Bjuv

Vi håller precis på att renovera lokalen och flytta in, så det kommer snart lite roligare bilder från vår nya lokal på Norra Ringgatan i Bjuv