Även i år blir det en fartfylld komedi

Det är en komedi med alla klassiska ingredienser: Spring i dörrar, avsvimmade kroppar, våghalsiga lögner, förvecklingar, trimmade rullstolar, män utklädda till kvinnor och mycket mer.

”Trubbel på Hotell del Sol” handlar om ett par gamla vänner som driver ett hotell på solkusten i Spanien. Tillsammans kämpar de med att hålla hotellet flytande. Dagen före den stora säsongsinvigningen så går allt som kan gå fel… just fel.

Kockan tänker göra fisksoppa av akvariefiskarna. Någon har installerat röststyrda högtalare som styr som dom själv vill, hantverkarna gör mer skada än nytta, spexet på invigningen går åt skogen när folk försvinner. Plötsligt dyker dessutom gamla älskarinnor upp som länge sedan varit bortglömda… för somliga.

Sedan undrar man vad en Zoo-chef gör på hotellet och vem är den där lomhörda kanaljen i rullstol… och varför är han så fokuserad på nybakta bullar… och polisen… vad är det för en polis som har det märkliga namnet Lola de Eslöv – i Spanien?

Glöm inte att beställa fika till pausen i samband med din biljettbeställning… detta gör ni i andra steget av beställningen.

Välkomna!!

VAD SÄGER PUBLIKEN?

En riktigt rolig komedi. Från början till slut

Carola Nilsson, Lund

Lysande! Så rolig!.

Jane Smith, Helsingborg

En riktig fullträff!.

Darnell Chapman, Landskrona

KONTAKTA OSS

För mer information ring 0721 – 700 735 eller kontakta teaterinfo@bergateatern.se

MAT & DRYCK

I år erbjuder vi en härlig och uppskattad fika under pausen. Detta beställer ni samtidigt med biljetterna.

BILJETTER

I år bokar ni biljetter via vår leverantör nortic.se. Klicka på länken för att boka biljetter nortic.se

VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vad som händer i Bergateatern